Nieuws

Uitnodiging 6de editie van BUMA NL

Uitnodiging 6de editie van BUMA NL

Beste, Als voorzitter van Popauteurs.NL wil ik jou als lid van onze vereniging graag persoonlijk uitnodigen om als gast van Popauteurs.NL de 6de editie van Buma NL bij te wonen die op maandag 14 september tijdens de gehele dag op de Parade in 's-Hertogenbosch plaatsvindt. Kijk voor het programma op www.buma.nl

Buma NL is dé ontmoetingsplek waar de Nederlandse muziekindustrie samenkomt. Artiesten, muziekprofessionals, schrijvers, componisten, managers, boekers, radioprogrammeurs, locatiehouders en liefhebbers ontmoeten elkaar in een persoonlijk gesprek bij de verschillende panels, discussies en showcases. Voor de Nederlandstalige muziekindustrie, die het al moeilijk heeft, is het van groot belang dat iedereen uit die branche zich verenigd en zich inzet voor het Nederlands talig product. 

Gouden Harp winnaar Daniel Dekker sloeg tijdens de Buma Awards 2015 de spijker op z’n kop door in zijn bedankspeech te benadrukken hoe minimaal de Nederlandse en in het bijzonder de Nederlandstalige muziek op radiostations wordt vertegenwoordigd. Dat moet beter en anders. Mede hiervoor is Buma NL in het leven geroepen. 

Samen staan we sterker als auteurs van Nederlandse muziek, dus zou ik het op prijs stellen als we kunnen rekenen op jouw komst tijdens Buma NL 2015, om daarmee het belang en de interesse van de Nederlandse auteur te bevestigen. 

Zou je zo vriendelijk willen zijn om een bevestigingsmail met jouw naam en adresgegevens naar info@popauteurs.nl te sturen, dan zorgen wij er voor dat op 14 september een gratis kaart voor jouw klaar ligt bij de balie van Theater de Parade in Den Bosch. 

Graag tot maandag 14 september in Den Bosch! 

Vriendelijke groet, namens Popauteurs.NL 

Tom Peters, voorzitter

buma

terug