Nieuws

Uitnodiging ALV 2014

Beste collega auteur,


Je bent lid van Popauteurs.nl (voorheen PALM), de organisatie die zich inzet voor de belangen van jou als auteur.
Natuurlijk wil je ook weten wat Popauteurs.nl voor jou heeft gedaan in het afgelopen jaar. Op deAlgemene Ledenvergadering van maandag 29 september a.s. zal het bestuur zich verantwoorden voor haar activiteiten en de plannen voor de toekomst bekend maken. Wij nodigen jou uit hierbij aanwezig te zijn.
Jij kunt dan vragen stellen en/of opmerkingen maken en zo je betrokkenheid tonen bij deze voor jou zo belangrijke club. Je bent dus van harte welkom!

 

De ALV wordt gehouden op 29 september om 19.15 uur
Plaats: Wisseloord Studio te Hilversum
Catharina van Renneslaan 10, 1217 CX Hilversum


wisseloord

 

Mocht je aan willen sluiten bij het buffet dat om 18.00 uur begint, dan ben je daarvoor van harte welkom. Laat even per mail ( info@popauteurs.nl) uiterlijk 25 september weten of je wel of niet van het buffet gebruik maakt ivm de catering.

Aanvang buffet: 18.00 uur.
Aanvang Algemene Leden Vergadering 19.15 uur

De agenda met bijbehorende stukken zullen op de website geplaatst worden en daarnaast per mail aan jou worden verzonden. (geef dus je mailadres door aan  info@popauteurs.nl )

 

We kunnen alvast melden dat naast de gebruikelijke agenda er diverse presentaties zullen plaatsvinden met een aantal interessante onderwerpen betreffende het auteursrecht en de toekomstvisie van het auteursrecht:

 

  • Update Wetsvoorstel Auteurscontractenrecht 
     
  • Song Pitching via nieuwe media 
     
  • Toekomst van streaming en het auteursrecht

 

Wij hopen weer veel leden te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten.

Namens het bestuur,

 

Guus Bleijerveld,
Secretaris Popauteurs.nl.

terug