Nieuws

Uitnodiging Ledenvergadering

 

Aan de leden van de

Vereniging P.A.L.M.

Hilversum, datum poststempel

Beste medeauteur,

Hierbij heb ik het genoegen je namens het bestuur uit te nodigen tot het bijwonen van onze contactavond op

 

maandag 14 mei aanstaande. De avond vangt aan om 20.00 uur en wordt gehouden in:

"

De Promenade", Amalialaan 1, 3743 KE Baarn

Café De Prom is eenvoudig per trein te bereiken (station Baarn), en dan ongeveer 5 minuten lopen. Er

is echter ook voldoende parkeerruimte. De zaal is open vanaf 19.00.

De

 

PALM-contactavonden zijn altijd prima avonden om collega’s te ontmoeten. Naast het uitwisselen van nieuwtjes en het beantwoorden van eventuele vragen hebben wij weer de altijd bijzonder populaire demo-avond georganiseerd. Een panel van dit keer twee deskundigen gaat jullie creatieve arbeid beoordelen op mogelijk succes in de markt. Het zijn, in alfabetische volgorde:

1. Eric van Tijn

Zie zijn ingesloten CV

2. Bob Zimmerman

Wie herinnert zich niet Nederlands bekendste bandoneonspeler Carel Kraayenhof die tijdens het huwelijk van prins Willem-Alexander op 2 februari 2002 prinses Maxima tot tranen toe wist te ontroeren met de tango Adios Nonino van Astor Piazzolla. Het was een arrangement van Bob en in wijde kring staat hij bekend als componist/arrangeur van naam en faam van onder meer film- toneel en tv-muziek.

3. Peter Koelewijn

 

zal op zijn geheel eigen wijze de avond weer aan elkaar praten en de aanwezigen uitdagen om zichzelf te presenteren, en onze leden met elkaar in contact proberen te brengen.

Wij rekenen op de komst van veel leden die hun voordeel willen doen met wat op deze avond te beleven valt. Komt u ook vooral naar de Algemene Ledenvergadering, die om 16.00 begint.

Met vriendelijke groet,

Eric Boom

De contactavond is uitsluitend toegankelijk voor leden, belangstellenden en door het bestuur genodigden. Aanmelden als lid kan aan de zaal.

terug