Nieuws

Nieuwsbrief week 19, 2020 EXTRA

 

Beste leden van Popauteurs.nl,

Ik hoop dat jullie allemaal goed gezond zijn!

Zoals je weet, is de afgelopen tijd achter de schermen hard gewerkt aan een fusie met onze collega’s van BAM! De Algemene Ledenvergadering waarin we die plannen aan je hadden willen voorleggen, hebben we al een keer moeten uitstellen. Er is echter nog steeds geen uitzicht op wanneer het weer toegestaan is om met groepen mensen samen te komen.

Daarom zien we ons genoodzaakt een digitale ALV te organiseren, en wel op maandag 29 juni om 20.00 uur.

Verder uitstel is onwenselijk. Makers worden nu immers keihard geraakt, dus een sterke beroepsvereniging is belangrijker dan ooit. Daar komt bij, dat verder uitstel extra notariskosten met zich meebrengt.

Inhoudelijke en procedurele details worden uiteraard nog bekendgemaakt, maar we zorgen ervoor dat het eenvoudig mogelijk is de digitale ALV ‘bij te wonen’ en je stem uit te brengen op het fusievoorstel.

Vanwege het verbod op groepsvorming zijn we genoodzaakt de komende ALV sowieso digitaal te laten plaatsvinden. Waar het nu om gaat, is of je ermee akkoord gaat dat we tijdens deze digitale vergadering ook het fusievoorstel aan je voorleggen. Als je het hier NIET mee eens bent, laat dat dan s.v.p. uiterlijk dinsdag 12 mei weten via info@popauteurs.nl. Zonder bericht gaan we ervan uit dat je je in dit voornemen kunt vinden. We rekenen op jullie begrip.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Namens Popauteurs.nl,
Tom Peters, voorzitter

 

Kijk op onze website www.popauteurs.nl hoe je snel met ons in contact komt!

terug